Warszawski Renaissance został najlepiej oceniony przez gości w gastronomii
Renaissance Warsaw Airport Hotel, należący do Grupy Polskiego Holdingu Hotelowego, zdobył pierwsze miejsce wśród wszystkich hoteli Renaissance w krajach położonych w Europie, na Bliskim Wschodzie oraz w Afryce (EMEA) pod względem zadowolenia gości z hotelowej gastronomii w 2021 roku.
Dziękujemy za tak wspaniałe opinie i nieśmiało możemy przyznać, że wyjątkowe miejsca tworzą wyjątkowi ludzie. Jestem dumna, że w tym szczególnym czasie zaangażowanie i ciężka praca zespołu Kuchni, Restauracji, Baru, Bankietów oraz Club Lounge przyczyniły się do tego osiągnięcia. Dziękuję Ren Team za wspaniale wykonaną codzienną pracę, która po raz kolejny została doceniona przez naszych gości – podkreśla Adriana Biernatowicz-Jadczak, dyrektor generalna Renaissance Warsaw Airport Hotel.
Ocena przyznana przez gości, to przede wszystkim docenienie pracy całego zespołu restauracji Challenge ’32, na czele z Andrzejem Brykiem, szefem kuchni Renaissance Warsaw Airport Hotel.
Karta menu w naszej restauracji Challenge ’32 w dużym stopniu jest dedykowana dla gości korzystających z hotelu, dla których ważnym aspektem – ze względu na bezpośrednie sąsiedztwo z Lotniskiem Chopina – jest odpowiednio zbilansowana dieta przed samą podróżą. Tym bardziej ze szczególną starannością dbamy o to, aby każdy mógł zawsze znaleźć coś dla siebie – mówi Andrzej Bryk, szef kuchni Renaissance Warsaw Airport Hotel. – Odwiedzają nas też goście spoza hotelu, którym proponujemy kuchnię polską w nowej, autorskiej odsłonie. Kucharze oraz serwis kelnerski z zespołu restauracji Challenge ‘32 każdego dnia starają się udowodnić, że pasja wkładana w to, co się robi, jest najważniejszym elementem sukcesu. I sukces ten, jak widać goście znajdują na naszych talerzach – dodaje Bryk.
https://www.waszaturystyka.pl/hotel-renaissance-warsaw-airport-hotel-najlepszy-w-sieci-marriott-international/
POWIĄZANE WPISY
17 stycznia 2025
a&o Hostels otwierają drugi obiekt w Belgii
Europejska sieć hosteli otworzyła swój 42. obiekt, znajdujący się w stolicy Belgii.…
0 Komentarzy1 Minuty
17 stycznia 2025
All: w 2025 więcej wellness, kultury i ekologicznych rozwiązań
Rok 2024 był punktem zwrotnym w globalnej turystyce. Wrócono niemal całkowicie do…
0 Komentarzy2 Minuty
17 stycznia 2025
Aleksandra Prędka nową dyrektorką regionalną IGHP w woj. łódzkim
Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego ma nową przedstawicielkę w centralnej Polsce.…
0 Komentarzy2 Minuty
17 stycznia 2025
13. Dzień Turystyki bez Barier 5 marca na ITB
5 marca 2025 roku w City Cube na terenie Targów Berlińskich (Messe Berlin) odbędzie się…
0 Komentarzy2 Minuty
16 stycznia 2025
Ferie 2025: coraz mniej wolnych miejsc, a ceny rosną
Do rozpoczęcia ferii zimowych w Polsce pozostało kilka dni. Jako pierwsi, swój zimowy…
0 Komentarzy4 Minuty
15 stycznia 2025
Jan Wróblewski odznaczony za zasługi dla polskiej turystyki
Podczas Balu Hotelarza 11 stycznia 2025 r. organizowanego przez Fundację Polskie Hotele…
0 Komentarzy1 Minuty
15 stycznia 2025
Lodowi rzeźbiarze będą rywalizować na Hrebienku
Najlepsi lodowi rzeźbiarze spotkają się w Tatrach Wysokich. W weekend 18–19 stycznia 2025…
0 Komentarzy2 Minuty
15 stycznia 2025
Tribe debiutuje w Polsce. Trwa nabór do zespołu nowego hotelu
Tribe designerska i lifestylowa marka hotelarska grupy Accor przygotowuje swój debiut w…
0 Komentarzy1 Minuty
14 stycznia 2025
IGHP: udany rok 2024 w hotelach
Rok 2024 hotelarze oceniają pozytywnie – wynika z najnowszej ankiety przeprowadzonej…
0 Komentarzy9 Minuty