Zmiany w hotelach Radisson w Warszawie
Nowymi osobami, które dołączyły do struktur sieci Radisson w Warszawie są Iwona Głuchowska – nowa dyrektor sprzedaży i marketingu na Warszawę oraz Michał Lebdowicz – nowy dyrektor operacyjny hotelu Radisson Blu Sobieski.
Iwona Głuchowska – Cluster Director of Sales & Marketing. W maju tego roku Iwona Głuchowska dołączyła do struktury clustrowej Radisson Hotel Group w Warszawie na stanowisku dyrektora sprzedaży i marketingu na Warszawę. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywała w największych międzynarodowych sieciach hotelarskich, zaczynając od Starwood Hotels & Resorts od stanowiska w dziale organizacji wydarzeń i konferencji, później awansując w strukturach sieci na stanowisko Key Account Managera w sprzedaży aktywnej. Kolejnym wyzwaniem zawodowym była praca w strukturach sprzedaży centralnej Orbis, oraz Scandic AG jako dyrektor sprzedaży na Polskę, kolejno Airport Hotel Okęcie również na stanowisku dyrektora sprzedaży.
Przez ostatnie lata pracowała dla sieci IHG zarządzając działem sprzedaży Holiday Inn Warsaw City Centre oraz równolegle jako Cluster Director of Sales MICE & Leisure Market. W pracy kieruje się zbudowanym przez lata profesjonalizmie, wysokich standardach we współpracy zarówno z pracownikami jak i gośćmi i dewizą promowaną przez Radisson.
Michał Lebdowicz – dyrektor operacyjny hotelu Radisson Blu Sobieski, Warszawa z 22 letnim karierę w gastronomi w krakowskiej restauracji Wentzl. Po ukończeniu studiów wyjechał do Wielkiej Brytanii, gdzie większość czasu pracował w restauracji w Manchesterze prowadzonej przez jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, posiadającym 2 gwiazdki Michelin – Michealem Caines. To właśnie te doświadczenie ukształtowało go i ogromnie rozwinęło zawodowo. Następnie rozpoczął pracę w hotelarstwie pracując w Liverpoolu i Manchesterze, gdzie awansował na stanowisko dyrektora operacyjnego w Richmond hotel oraz dyrektora operacyjnego pionu Food & Beverage w hotelu Pendelum połączonym z jednym z największych centrów konferencyjnych w północnej Anglii – Manchester Conference Center. Po powrocie do Polski nawiązał współpracę z IHG obejmując stanowisko dyrektora food & beverage w Holiday Inn City Center w Warszawie.
Radisson Hotel Group rozszerza swoją obecność na Wybrzeżu Bałtyckim
POWIĄZANE WPISY
23 stycznia 2025
Lublin zaprasza na kolejną edycję spacerów z przewodnikami miejskimi
1 lutego rozpocznie się kolejna edycja programu „Poznaj Lublin z Przewodnikiem”, czyli…
0 Komentarzy3 Minuty
22 stycznia 2025
Warta: Polacy stawiają na ubezpieczenia i wygodę w zimowych podróżach
Polacy ruszyli na ferie i nie mają zamiaru oszczędzać na własnym komforcie czy…
0 Komentarzy3 Minuty
22 stycznia 2025
Polska magnesem dla inwestorów branży hotelarskiej
Spadki z poprzednich lat zostały wyrównane – polski sektor hotelowy powraca do dawnego…
0 Komentarzy4 Minuty
21 stycznia 2025
Ecco Travel uruchomił promocje na wybrane wycieczki objazdowe
Ecco Travel ogłasza kolejną edycję promocji „Wielka obniżka”, która potrwa od 17 do 31…
0 Komentarzy1 Minuta
21 stycznia 2025
„Turystyka – Bez Barier” na Dolnym Śląsku wspiera dzieci i seniorów
W grudniu ubiegłego roku, Polska Izba Turystyki zrealizowała projekt pod nazwą „Turystyka…
0 Komentarzy2 Minuty
21 stycznia 2025
B&B Hotels Polska podsumowuje rok 2024 i zapowiada dalszy rozwój
Sieć B&B Hotels realizuje założenia strategii dla polskiego rynku, mówiącej o…
0 Komentarzy4 Minuty
17 stycznia 2025
a&o Hostels otwierają drugi obiekt w Belgii
Europejska sieć hosteli otworzyła swój 42. obiekt, znajdujący się w stolicy Belgii.…
0 Komentarzy1 Minuty
17 stycznia 2025
All: w 2025 więcej wellness, kultury i ekologicznych rozwiązań
Rok 2024 był punktem zwrotnym w globalnej turystyce. Wrócono niemal całkowicie do…
0 Komentarzy2 Minuty
17 stycznia 2025
Aleksandra Prędka nową dyrektorką regionalną IGHP w woj. łódzkim
Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego ma nową przedstawicielkę w centralnej Polsce.…
0 Komentarzy2 Minuty